Auto Lening

Alle info over geld lenen voor de aanschaf van een auto

Autolening online afsluiten

Een autolening online afsluiten daar wordt vaak niet als eerste aan gedacht. Een auto is soms een impuls aankoop. U wandelt een autogarage binnen en ineens ziet u een gloed nieuwe auto. Uw oude auto is eigenlijk wel aan vervanging toe en voor u het weet heeft u een mooie deal met een autoverkoper. Maar dan komt het financiering plaatje en weet u dat u lang niet genoeg heeft gespaard. Gelukkig heeft de autoverkoper een oplossing namelijk een autolening. Mocht u op dat moment nog geen besluit hebben genomen dan kunt u beter even online kijken naar autoleningen.

Bespaar tot wel enkele procenten per autolening.

Een autolening bij een autoverkoper klinkt heel erg verleidelijk. Zo betaald u slechts € 150 per maand en u rijdt direct een nieuwe auto. Met de goedkope onderhoudskosten heeft u al snel het voordeel eruit. Dit klinkt geweldig tot u de kleine lettertjes gaat lezen. Al snel blijkt dat u een autolening gaat afsluiten tegen 7 tot 10% rente. Terwijl u op het internet al autoleningen kunt vinden met slechts 4% rente. Dit is een verschil van honderden euro’s dat uw lening duurder wordt.

Keuze voor een autolening die bij u past.

Bij een dealer sluit u altijd een persoonlijke autolening af. Maar past dit wel bij uw uitgave patroon? Met een doorlopend krediet bent u misschien veel voordeliger uit. Deze keuze krijgt u niet bij de autodealer, maar online is dit wel mogelijk. Kijk dus altijd gerust even rond voor u een autolening afsluit.

Category: Geen categorie