Auto Lening

Alle info over geld lenen voor de aanschaf van een auto

Autolening zonder rente bij de dealer

Autoleningen worden bij de dealer zogenaamd aangeboden zonder rente. Maar als u heel goed in de papieren gaat lezen dan is het eigenlijk geen lening. U moet namelijk als nog zelf het geld bij elkaar sparen. De beroemde 50/50 deals zijn de zogenaamde autoleningen zonder rente. U krijgt 1 tot 2 jaar de tijd om het bedrag als nog bij elkaar te sparen. Dit is een risico want u weet niet wat er over 2 jaar gebeurd. Het kan namelijk gebeuren dat u ineens een forse boete moet betalen. Dit betekend dat u veel meer geld kwijt dan dat uw autolening waard was.
Een autolening afsluiten in combinatie met een 50/50 deal.

Als u van uzelf weet dat u het geld niet bij elkaar gaat krijgen dan kunt u een autolening afsluiten. U kunt in eerste instantie proberen zoveel mogelijk te sparen in de periode van 1 tot 2 jaar. Het resterende bedrag kunt u vervolgens lenen met een autolening op uw nieuwe auto. De rest van het bedrag kunt u rechtstreeks betalen en zo bespaart u wel een flinke rentevoet. Daarbij wordt uw looptijd waarschijnlijk korter.

Besparen op uw autolening met een 50/50 deal.

Ondanks dat u nog steeds een autolening met rente moet afsluiten bespaart u wel aanzienlijk in de kosten. Een autolening zonder rente bij de dealer is dus wel haalbaar als u al genoeg spaargeld bij de bank heeft staan. Dit is helaas niet voor iedereen mogelijk, maar gelukkig kunt u dit nog wel combineren met een autolening.

Category: Geen categorie